Google Display Network vs Facebook Advertising

Infograph-ul de mai jos nu este neaparat nou dar nici vechi. Scoate in evidenta diferentele majore dintre cele doua tipuri de advertising. Hai sa nu le numim tipuri ca nu sunt chiar asa de diferite ci sa le numim canale ale aceluiasi mediu. Explica de ce pana de curand multi advertiseri vedeau investiile in reclama pe Facebook ca ineficiente.

Si echipa de sales & marketing de la Facebook nu dormea bine. Asa ca s-au gandit sa implementeze o chestie noua. Nu pentru industrie ci pentru ei. Retargetingul. O jucarie foarte interesanta pentru marketerii online. Puteti citi aici mai multe despre cum functioneaza. Au si un filmulet dragut in care explica conceptul.

Odata implementat in Facebook, retargetingul functioneaza de minune. Nu mai ai nevoie de date demografice, de targeting demografic si de interese. Nu. A fost la tine pe site, poate fi retargetat cu Facebook.

Deocamdata retargetingul functioneaza doar pentru cateva networkuri alese pe spranceana de Facebook, dar lucruri bune o sa vina si pentru noi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>